Blog

Alletiders frivilligjob

KAN DU TALE med mennesker og formulere dig godt? Kan du skrive artikler og casehistorier?

Så har vi verdens bedste frivilligjob til dig: Du kan hjælpe med at beskrive livet og vilkårene for pårørende til kronisk og alvorligt syge.

Pårørende i Danmark søger en eller flere skribenter med en skarp pen og et godt hoved, der kan hjælpe med at udarbejde cases og artikler om pårørende til kronisk syge og alvorligt sygdomsramte. For vores pårørende skal vide, at de ikke er alene – hvert enkelt pårørendes historie kan bringe håb og inspiration til andre pårørende. Og vi vil bruge artiklerne og casehistorierne til at påvirke politikerne og det danske samfund til at tage det nødvendige hensyn til de pårørende.

Du er måske studerende og læser eksempelvis til journalist, sociolog, antropolog eller sygeplejerske? Det kan være både superspændende og studierelevant for dig, hvis du melder dig som frivillig skribent for Pårørende i Danmark. Din indsats kan du også selv bruge som et flot element på dit CV. Du vil få et tæt samarbejde med bestyrelsen for foreningen og omfanget af din indsats kan være fx 5 eller 10 timer om ugen; gerne mere hvis du har tid.

Arbejdet består i at interviewe og tale med pårørende og derudfra skrive artikler på 1-2 sider. Det kan også være at bearbejde materiale af allerede eksisterende historier og cases.
Hvis du ikke er studerende, men gerne vil bidrage med artikler og casehistorier alligevel – så er du også velkommen til at henvende dig!
Send en mail til info@paaroer.dk og du hører fra os!

Kan du skrive?

Kan du skrive?