Medlemstilbud

Som medlem af Pårørende i Danmark kan du få rabatter på ting og ydelser af relevans for pårørende. Du skal oplyse dit medlemsnummer for at få rabatterne – nummeret står på din seneste kontingentopkrævning.

Du skal vide, at foreningen ikke har nogen økonomisk fordel af aftalerne med de forskellige udbydere af gode tilbud, men at hele rabatten går ubeskåret til dig, som er medlem. Pårørende i Danmark har ikke mulighed for at kvalitetschecke de enkelte medlemstilbud, så de skal blot ses som annoncer fra virksomheder, der gerne vil tilbyde pårørende en rabat.

  

Juridisk og økonomisk rådgivning

 

RÅDGIVER

BRIAN ROSENDAHL SANDBÆK 

Brian Rosendahl Sandbæk har været i den finansielle verden siden 1998, og har siden 2016 være uvildig økonomisk rådgiver.

I forbindelse med sygdom kommer der typisk mange spørgsmål omkring pension og økonomi. Brian har flere års erfaring med rådgivning af sygdomsramte familier både hvad angår boligsalg, optimering af pensioner i forbindelse med sygdom, udarbejdelse af planer for den fremtidige økonomi og meget andet.

Derudover laver Brian fremtidsfuldmagt, som bør være udfærdiget i alle familier – uanset om der er sygdom involveret eller ej. Læs evt. mere om fremtidsfuldmagter her: www.sfinans.dk/fremtidsfuldmagt

Som medlem i Pårørende i Danmark får du 10% rabat på regningen. Læs mere her

Ønsketestamente er en juridisk virksomhed med kontor i Randers, der hjælper familier i hele landet med at få styr på bl.a. testamentet. Oprettelse foregår ved telefonisk samtale med en juridisk specialist, som spørger ind til de forskellige forhold, som kan være relevante for dig at få med i dit testamente.
Testamentet fremsendes pr. mail og skal herefter printes og underskrives ved en notar for at være gyldigt – det vejleder Ønsketestamente dig selvfølgelig nærmere om.
 
Ønsketestamente tilbyder medlemmer af Pårørende i Danmark 500 kr. rabat på deres faste pris på udarbejdelse af testamente. Læs mere her

Samtale og personlig støtte i pårørenderollen

 

FAMILIETERAPEUT

VIBEKE DALUM

Familieterapeut Vibeke Dalum har over 30 års erfaring med at hjælpe familier gennem kriser og svære forandringer. Ved sygdom og ulykke ændres familien. Den enkelte må tage nye roller, have nye forventninger og har forskellige ressourcer. Gennem samtale bliver familiemedlemmer bevidste om dette og støttes i af finde hinanden igen på nye vilkår. 

Vibeke Dalum tilbyder medlemmer af Pårørende i Danmark 500 kr. rabat på første samtale af individuel terapi (1 time) og 750 kr. rabat på første samtale af par/familieterapi (1 1/2 time).

Læs mere her

Pårørendepsykologerne Forsling & Høst er en psykologpraksis i København med specifik viden om pårørendes psykologiske ændrede livsvilkår. Hos Pårørendepsykologerne er der mulighed for at arbejde med de tanker og problemstillinger som særligt fylder hos dig som pårørende. Her finder du et rum med fokus på at styrke og støtte pårørende i at leve livet godt – i samspil med de udfordrende vilkår.

Pårørendepsykologerne tilbyder medlemmer af Pårørende i Danmark 200 kroners rabat på første samtale. (Oplys din rabatkode, når du booker første tid).

Læs mere her


DORTHE STIEPER

Dorthe Stieper er forældrementor og tilbyder samtaler og rådgivning til forældre og andre pårørende til børn og unge med psykiske problemer. Gennem samtale støtter Dorthe Stieper den pårørende i at blive set og hørt i samarbejdet med det offentlige, at rumme belastningen i at være pårørende og at tale om de følelser,
der kan fylde for pårørende.

Læs mere her 

Som medlem af Pårørende i Danmark får du 300 kr. i rabat på den første samtale.

Coaching til dig som er pårørende til et menneske med en misbrugslidelse

V/Mette Godiksen

Coach Mette Godiksen, der selv har en historie som pårørende til et menneske med en misbrugslidelse, tilbyder hjælp til at afklare, hvordan din pårørenderolle har påvirket dig som menneske og hvilke erfaringer, der har hhv. styrket og svækket din oplevelse af, hvem du selv er og vil være. Der er bl.a. fokus på at kunne se og mærke egne behov (fremfor den syges) og mærke og sætte grænser. 

Mette Godiksen tilbyder medlemmer af Pårørende i Danmark 400 kr. rabat på første  individuelle samtale og 500 kr. rabat, hvis du vælger en ‘pakke’.

Læs mere her

 Kinaesthetics for pårørende
Skånsom bevægelse af dig selv og den du hjælper

Pårørende til fysisk svage eller handicappede håndterer ofte store udfordringer i hverdagen, når de hjælper deres kære med at udføre daglige aktiviteter som f.eks. at rejse sig op, vaske sig, tage tøj på, sætte sig over i kørestolen eller spise.

På et Kinaesthetics kursus for pårørende arbejder man med at udvikle sin egen bevægelseskompetence i forhold til at støtte sine kære. Fokus er, at de oplever størst mulig egenaktivitet og selvkontrol samtidig med at overbelastning af den pårørende forebygges.

Som medlem af Pårørende i Danmark får du 400 kr. i rabat på kurset Kinaesthetics for pårørende – grundkursus.
Læs mere her.

 

Rabat på bøger

Opgiv dit medlemsnummer i Pårørende i Danmark ved bestilling, så fratrækkes rabatten. Medlemsnummeret står på din seneste kontingentopkrævning.

Anne Diemer: ‘De glemte voksne’. Læs anmeldelse
Normal pris 75 kr. Medlemspis 60 kr.
Bestil ved at skrive til: diemeranne46@gmail.com

Nina Harboe: ‘I morgen er en ny dag’. Læs anmeldelse
Normal pris 119 kr. Medlemspis 100 kr.
Bestil ved at skrive til: 03niha@gmail.com

Dorthe Stieper: ‘Historien om en mor’.Læs anmeldelse
Normal pris 249,95 kr. Medlemspris 199,95 kr.
Bestil her

Charlotte Helsted: ‘Når hjernen visner’. Læs anmeldelse
Normal pris 299 kr. Medlemspris 254,15 kr.
Bestil her

Diana Lund: ‘Jeg er også vigtig’. Læs anmeldelse
Normal pris 249 kr. Medlemspris 199 kr. 
Bestil ved at skrive til: diana@jegerogsaavigtig.dk

Bøger af Karen Zubari: ‘Ved mor godt, jeg er dement?’ (2017) Læs anmeldelse
‘Sporændring’ (2020) Læs anmeldelse

Normal pris 149 Medlemspris 100 kr.
Bestil ved at skrive til: karen@karenzubari.dk


Lisbeth Rex: ‘Håndtrykket’ Læs anmeldelse

Normal pris 200 Medlemspris 160 kr.
Bestil her

Anna Maria Nissen ‘Min fars sidste rejse’Læs anmeldelse
Normal pris 179 Medlemspris 152 kr.
Bestil her