Pårørendetelefonen

RING 8686 4343     TIRSDAG 10 – 13     TORSDAG 16 – 19

og få en snak med en pårørendementor om livet som pårørende til én, der er ramt af sygdom eller handicap.

At være pårørende er krævende både mentalt og praktisk. Det er vigtigt at huske dit eget liv og dine behov for støtte, for ellers kan det blive svært at holde til livet som pårørende. Derfor har vi fokus på dig og din trivsel uafhængigt af din kæres diagnose.

Du behøver ikke være medlem af Pårørende i Danmark for at ringe til os. 

HVEM KOMMER DU TIL AT TALE MED?

På telefonen taler du en pårørendementor som selv kender til at være pårørende. Vi forstår din situation, vi har tid til at lytte og vi kender de svære følelser, man kan have.

FORTROLIG RÅDGIVNING

Pårørendetelefonen er et fortroligt rum. Vi videregiver ikke information om dig og din situation til andre. Vi registrerer ikke dit navn eller dit telefonnummer, når du ringer, så du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Du bestemmer selv, hvilke oplysninger, du deler med os. Hvis det giver mening i rådgivningen, at du opgiver din anonymitet, beder vi altid om dit udtrykkelige samtykke. Vi anvender kun personlige oplysninger til det, du har givet udtrykkeligt samtykke til, og vi sletter dem straks efter brug. 

VIL DU HJÆLPE OS MED AT GØRE TELEFONEN KENDT?

Vores mål er at telefonen bliver et redskab i alle pårørendes værktøjskasse, så vi skal ud til så mange som muligt! Har du adgang til et bibliotek, en klub, et venteværelse eller noget helt tredje, hvor du tænker materialet burde være, så skriv til os på info@paaroer.dk så sender vi gerne materialet til dig. 

Vi har også samlet forskelligt materiale som du kan downloade her