telefonsamtale

At være pårørende kan være krævende både mentalt og praktisk, og hvis du ikke passer på dig selv, får du før eller siden også svært ved at passe på andre.

PårørendeTelefonen har fokus på dig og din trivsel, uafhængigt af din nærtståendes diagnose.

Ring og få en snak med en pårørendementor, hvis du har et konkret spørgsmål eller hvis du har brug for en snak om livet som pårørende til én, der er ramt af sygdom eller handicap.

Du behøver ikke være medlem af Pårørende i Danmark for at ringe til os. 

RING 8686 4343

TIRSDAG 10 – 13

TORSDAG 16 – 19

FORTROLIG RÅDGIVNING

Pårørendetelefonen er et fortroligt rum. Vi videregiver ikke information om dig og din situation til andre. Vi registrerer ikke dit navn eller dit telefonnummer, når du ringer, så du kan vælge at være helt anonym.

Du bestemmer selv, hvilke oplysninger, du deler med os. Hvis det giver mening i rådgivningen, at du opgiver din anonymitet, beder vi altid om dit udtrykkelige samtykke.

Vi bruger kun personlige oplysninger til det, du udtrykkelig har givet samtykke til, og vi sletter dem straks efter brug.

HVEM KOMMER DU TIL AT TALE MED?

PårørendeTelefonen besvares af en pårørende-mentor, som selv har erfaring med livet som pårørende. Vi forstår din situation og vi har tid til at lytte. Om du søger svar på et konkret spørgsmål eller problem eller om du bare har brug for et lyttende øre, så ring. Hos os er intet for småt eller for stort, og vi kender til alle de følelser, man kan have som pårørende.

VIL DU HJÆLPE OS MED AT GØRE PÅRØRENDETELEFONEN KENDT?

Vores mål er at telefonen bliver et redskab i alle pårørendes værktøjskasse, så vi skal ud til så mange som muligt!

Har du adgang til et bibliotek, en klub, et venteværelse eller noget helt tredje, hvor du tænker, at material om PårørendeTelefonen burde være tilgængeligt, så skriv til os på info@paaroer.dk, så sender vi gerne materialet til dig. 

Vi har også samlet forskelligt materiale som du kan downloade her og eventuelt selv printe.