Blog

“Selvfølgelig skal hun bo hos mig”

Selvfølgelig skal hun bo hos mig forsideDet er vigtigt at komme videre med … livet

Selvfølgelig skal hun bo hos mig

Af Lotte Heise

206s

Kr. 249,965

ISBN: 978-87-0217577-6

Gyldendal

 

Anmeldt af Lisbet Pals Svendsen

 

Lad mig starte med at slå et par ting fast: 1) Lotte Heise må være gjort af et ganske særlig stærkt stof, siden hun har kunnet magte den kæmpe udfordring det må være at lade sin gamle, syge og dermed plejekrævende mor flytte ind og 2) Lotte Heise og hendes mor har et misundelsesværdigt tæt og kærligt forhold til hinanden, som det måske nok er de færreste forundt.

 

Bogen ”Selvfølgelig skal hun bo hos mig!” er en stærk fortælling om to stærke kvinder, to mindst lige så seje store drenge og en sej kamp for et værdigt liv, der strækker sig over flere år.

Her kan du læse hele anmeldelsen.